Whitepaper - Online Marketing en Communicatietrends 2016

Kijk mee vooruit. Wat worden de belangrijkste online marketing & communicatietrends voor 2016? En nog belangrijker, hoe kun je daar als marketing of communicatieprofessional op inspelen?

In het nieuwe whitepaper &;Online Marketing en Communicatietrends voor 2016&; definiëren we een aantal trends en leggen we uit waarom wij denken dat die belangrijk zijn. Overkoepelend uitgangspunt voor de trendverkenning 2016 is dat de innovaties en trends over het algemeen een gevolg zijn van technologische, ICT en digitale ontwikkelingen. In het TrendRad zetten we een achttal trends overzichtelijk naast elkaar en benoemen we een aantal kernbegrippen of aspecten bij elke trend om de trend verder duiden.

Nieuwsgierig geworden naar de trendbeschrijving voor 2016 op het gebied van online marketing en communicatie?
​Wil je meer weten over de bovenstaande 8 trends en waar je als marketingprofessional rekening mee moet houden? Download dan hier snel jouw exemplaar van het whitepaper Online Marketing en Communicatietrends 2016 en lees verder.

Online Marketing en Communicatietrends 2016 aanvragen

Wij attenderen u erop dat wanneer u een document downloadt of op een andere wijze informatie aanvraagt, u door de auteur kunt worden benaderd. Voor overige voorwaarden kunt u onze privacy statement en voorwaarden raadplegen.

Dit is een bijdrage van

IDMK

Partner

IDMK onderscheidt zich door korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met de trainingen van IDMK kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicat

Lees meer over IDMK
Blijf op de hoogte
Whitepapers van deze partner